fbpx

Jeg vil vise dig vejen til mere ro og balance.  

Jeg vil gerne gøre en forskel for dig, der kæmper med stress, perfektionisme, overpræstation, overansvarlighed, pleasergen. Dig som glemmer dig selv og dine behov. Så du ender helt udkørt, udbrændt, sur og tvær, og derved er på en måde, som du slet ikke har lyst til at være, og som egentlig ikke ligner dig. En side, som kun de allernærmeste får at se… og det gør mega ondt indeni, for det er de mennesker, du elsker højest.

Jeg præsentere dig her på siden løbende for mine redskaber og tilgange til at leve et liv i ro & balance uden stress eller kronisk dårlig samvittighed.

Jeg har selv oplevet stress og deraf en depression. Har faktisk haft stress af flere omgange. Yoga har hele tiden været mit holdepunkt eller det jeg vente tilbage til uanset hvad jeg ellers gjorde for at opnå den ro og balance i mit liv jeg søgte.

Jeg oplever, at yoga er meget mere, end fysiske stillinger. Det er en måde, at forholde sig til livet på og de udfordringer eller ups and downs, som livet er. Det vil jeg gerne vise dig, så du kan bruge det i din dagligdag, til at opnå balance.

 

Vi kan godt tåle, at have travlt, eller være pressede – en periode! Vi skal bare sørge for at skabe en modvægt til dette, ved at geare ned og give os selv ro og tid til restitution bagefter. Det er en udfordring, sådan som de flestes liv ser ud idag.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig, til at tage det første lille skridt imod DIN balance og ro i livet. For vi kommer ikke udenom at det er dig, der skal tage skridtet. Jeg kan vise dig en vej, men kun du kan tage beslutninge om at gå den.

 

Baggrund

  • Uddannet Triyoga basic og level 1 instruktør. Har undervist siden 2006.
  • 2007 Uddannet Fysioterapeut.
  • 2016 Uddannet  Life Coach hos Manning Inspire i 2016.
  • Derudover en lang række kurser og workshops, indfor meditation, mindfulness og selvudvikling. Bla Mindfull self compassion.