fbpx

Pleaser fri kvinde

Hvem er “pleaserfri kvinde” for?

Det er for dig der har en pleasende side. Det er for dig der gerne vil have at alle er glade. Du vil gerne have at alle andre kan li dig og det betyder at du ikke altid får sagt din mening eller får sagt fra når nogen overskrider din grænse.

Det kan også være at  du er den der altid sørger for at alle andre har det godt og får det de vil, selvom det betyder at du tilside sætter dine egne behov eller det du gerne vil. 

Du oplever  ind imellem at du føler dig udnyttet af andre og at de ikke sætter pris på det du gør for dem. 

Hvad er “pleaserfri kvinde”?

 

Det vi arbejder med er, at du bliver bevidst om i hvilke situationer du oftest har denne pleaser side, hvordan du kan håndtere det på en måde så du ikke går på kompromis med dig selv. Det sker gennem coachende samtaler, hvor jeg lytter, stiller spørgsmål og kommer med reskaber eller værktøjer til dig. 

Du vil blive bevidst om ikke at tilside sætte dig selv og dine behov. Det vil ske uden at du føler dig super egoistisk eller selvoptaget, men stadig er hende der er empatisk og hjælpende, som formentlig er vigtige værdier for dig. 

Hvorfor arbejde med din pleaserside?

Fordi hvis du aldrig eller sjældent siger din mening, altid eller ofte tilsidesætter dine egne behov, altid eller ofte prøver at gøre andre tilfredse og glade uden at prioritere dig selv og det du vil, så vil du opleve stress, nedtrykthed, føle dig udnyttet. Du vil leve andres liv og leve udfra hvad andre forventer af dig eller hvad du tror andre forventer af dig.  OG GLEMME DIG SELV!

Hvordan foregår det?

Det kan foregår ansigt til ansigt i mit lokale i Slagelse eller som en walk and talk hvor vi kan snakke mens vi går. Det kan også foregå online, bla. skype, messenger, zoom.

Opstart: Du kan booke en tid online. Eller du kan skrive til mig, hvis du gerne vil have en afklaring inden vi evt. opstarter et forløb.

Hvor mange sessioner: Alt efter  dit udgangspunkt kan du forvente forløbet varer 3-8 sessioner. Der går 1-2 uger mellem hver session.

Afbud: Det kan ske online 24 timer før aftalens start. Ved sygdom send en sms inden kl. 7.00. Ellers erstattes samtaletid ikke og der betales fuld pris.

Pris: 850,- kr pr session (60 minutter) Betales når du booker din tid.

Du booker din første tid her

Du kan vælge forløbet som ansigt til ansigt, online eller en kombination. 

Når du booker vælger du bare “ansigt til ansigt” eller “online”

850,- kr

Har du spørgsmål - så kan du skriv til mig her.

Dette er en sikker mail til mig.

Du skal derfor oprette dig. (GBDR regler)

Du vil få tilsendt en kode på sms.

Glæder mig til at høre fra dig.

Lys og hjerte meditation

Har du brug for at fylde dig selv op?

I denne meditation guides du til at fylde dig selv op med kærlighed, lys og energi, så du har noget at give af til de mennesker du elsker og holder af.