fbpx

Pas på dig selv – medlemsklub

Klubben åbner fredag den 13. marts 2020

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Kom med i en selvkærlig medlemsklub- hvor du lærer at passe på dig selv.

 

Hvis du gerne vil undgå stress, så kræver det i min optik, at du hele tiden er opmærksom (mindful), at du tager bevidste til- og fravalg. At du igen og igen stopper op, ser på om du er på rette vej, om du holder balancen, om dit fokus er på det vigtige for dig. At du igen og igen husker på at tage selvkærlige valg og sætte dig selv først.

Helt ærligt – det er ikke det letteste. For du bliver hele tiden udsat for ting der kan skyde dig ud af kurs. Uanset hvor mange redskaber du har i værktøjskassen.

Derfor har jeg skabt denne medlemsklub, fordi jeg gerne vil hjælpe dig med at holde fokus på dig selv, på de selvkærlige valg, på at holde balancen. Jeg ved det er en lang process. Jeg ved det er noget jeg skal  have fokus på hele tiden – resten af mit liv.

Det kan føles som en sej kamp, men her er du ikke alene. Her kommer du i en gruppe/ et netværk med andre kvinder der kende til stress, og som ønsker at holde det på afstand. Her møder du forståelse, støtte og opmundring fra mig og de andre kvinder der er med på denne rejse.

Her er plads til både grin og gråd.

 

Kom med og få støtte på din vej – du behøver ikke gøre det alene. Det er så meget lettere når du gør det sammen med andre.

Dette er hvad du får 

Bonus

Hvad får du ud af at være med i denne klub?

Du vil bla. lære: 

at være mere selvkærlig

at sige fra og sætte dine grænser

at sige ja til det du gerne vil

at proritere dig selv

at være glad

at leve mere autentisk og inde fra hjertet eller mavefornemmelsen

at udvise selvomsorg og medfølelse for dig selv. 

Er du klar til at passe på dig selv?

 

Du tilmelder dig her. Det er et abbonnement der fortsætter indtil du melder dig ud. 

Prisen er 279,- pr måned. 

Har du spørgsmål - så kan du skriv til mig her.

Dette er din mulighed for at sende en sikker mail til mig. 

GPDR beskytter dig og gør det nogle gange lidt besværligt at kommunikere online.

Du vil få tilsendt en kode på sms. 

Glæder mig til at høre fra dig.