fbpx

Pas på dig selv – 1:1 live forløb

 

 

  Forløbet for dig, der er klar til at sige farvel til stress

Kan du genkende dette fra din hverdag:

Du føler dig ofte træt og udkørt. Du orker ikke noget. Størstedelen af din hverdag føles som en kamp, og der er hele tiden noget du skal. Du hører dig selv snerre eller råbe af dine børn og/eller mand, og kan egentlig ikke genkende dig selv. Du føler dig ofte bagud, og der ikke er tid nok. Du føler du mangler energi og overskud. Du føler nærmest aldrig mere at du er glad og smilende. Sådan som du plejede at være.  Du ville ønske at du kunne tage væk, langt væk, i et sommerhus helt alene, eller på en bounty ø, uden nogen andre.
Bare være lidt i fred.

Sådan behøver livet ikke se ud

Selvom andre måske tilkendegiver at sådan ser deres hverdag også ud, at der er travlt med små børn, fritidsinteresser, job og så videre. At sådan er det at være forældre.

Du behøver ikke at lytte til dem.

For de har det lige som dig, og leder efter bevis på at andre også har det skidt. At det er almindeligt, et livsvilkår.

Men dit liv er dit valg.

Jeg er helt sikker på at du er landet her på min side, fordi du mærker at noget er forkert. Du ikke ønsker at det skal fortsætte på den måde. At du ikke ønsker din hverdag skal være fyldt med træthed, surhed, snerren, intet overskud, og bare ville ønske dig væk.

Jeg gætter på du ønsker en hverdag med overskud, glæde og energi. Hvor du rent faktisk har lyst (og overskud) til at være sammen med dine børn og mand. Hvor du ser frem til ferie og weekend med glæde, fremfor frygt for hvordan du skal overleve det.

Mit forløb hedder PAS PÅ DIG SELV, fordi….

Du er nødt til at passe på dig selv, for at kunne være noget for andre
Og ingen kan gøre det bedre end du selv kan.

 

Ingen andre ved hvad der er bedst for dig.

Så tag kontrollen tilbage.

– gør det for din egen skyld

– gør det for dine børn og din mands skyld.

Men vigtigst af alt, gør det for resten af dit liv.

 

Du vil blandt andet lære:

At være med selvkærlig

At sige fra og sætte dine grænser

At sige ja til det du gerne vil

At prioritere dig selv

At være glad

At leve mere autentisk og inde fra hjertet eller mavefornemmelsen

At udvise selvomsorg og medfølelse for

Forløbet indeholder

Forløbet varer 12 uger, hvor vi mødes hver  anden uge på en fast dag og fast tidspunkt. Den efterfølgende uge er der en halv times individuel opsamling/spørgetid over telefon eller Skype/messenger.

Adressen er

Klingeberg 14 3. sal. 4200 Slagelse

Bonus

  • Du kan frit deltage på alle de yogahold jeg på det pågældende tidspunkt har i Yoga Tribe Slagelse de 12 uger forløbet varer. (se mine hold her)
  • Du får 3 mdr. gratis adgang til min medlemsklub PAS PÅ DIG SELV, hvor du hver måned modtager en øvelser, lydfil eller video, der hjælper dig til at holde balancen  hverdagen.  (læs mere om klubben her)
  • Du får adgang til en lukket facebook gruppe, hvor jeg dagligt tjekker ind og hver uge går Live. Her har du mulighed for at stille spørgmål, få afklaret hvis der er noget du er usikker på, eller modtager sparring. 

Mine forventninger til dig

Du skal være klar til at arbejde med dine vaner, mønstre og tanker. Det betyder IKKE, at du skal have et kæmpe overskud, det hjælper jeg dig med at få.

Det betyder blot, at du skal være klar og villig til at se på hvad der stresser dig, og hvordan du kan gøre tingene anderledes.

Du vil få SMÅ hjemmeopgaver, som vi sammen aftaler, så du føler det overskueligt. Det kan for eksempel være at gå en tur tur eller komme udenfor hver dag, for at skabe indre ro.

Er du klar til at tage dit første livsændrende skridt?

Livsændrende lyder måske stort og flot, men det er det også at komme fri af sin stress. At gå fra at være overældet og nedtrykt til at få kontrollen og overskuddet tilbage. At være den der bevidst vælger til og fra i sit liv. Det er livsændrende.

Jeg glæder mig til at være med på din rejse.

 

Betaling på 1 gang

Du betaler det hele på en gang

7.995,- kr

ved tilmelding.

Betaling i rater

Du betaler i 3 rater a’ 2.665,- kr

1. rater betales ved tilmelding.

Efterfølgende rater kommer med 30 dages mellemrum.

Betaling i rater

Du betaler 12 rater a’ 668,75 kr

(ialt 8025,- kr)

1. rate betales ved tilmelding.

Efterfælgende rater kommer med 7 dages mellemrum.

Efter forløbet

Du vil få mulighed for at kunne købe ekstra sessioner. (Eksklusivt til dig, der har været i forløb hos mig)

Du tilmeldes automatisk til mit nyhedsbrev, som udkommer cirka 1 gang hver måned og indeholder tips og redskaber til at holde balancen i hverdagen.

Du kan følge min podcast, hvor du får mine vinkler på stress, håndtering af stress, redskaber – alt sammen med det mål at opnå balance. Det fede ved podcast er at vi kan lytte til det når vi kører bil eller går en tur med barnevognen.

Du kan fortsætte i min medlemsklub, hvor du hver måned får tilsendt et tema, som hjælper til at holde balancen i livet og holde fokus på selvkærlig stressfri livsstil. 

Har du spørgsmål - så kan du skriv til mig her.

Dette er din mulighed for at sende en sikker mail til mig. 

GPDR beskytter dig og gør det nogle gange lidt besværligt at kommunikere online.

Du vil få tilsendt en kode på sms. 

Glæder mig til at høre fra dig.