fbpx

Min egen historie

Hvis du havde mødt mig for ca 10 år siden, så ville du ikke se den kvinde, du ser i dag. Jo måske udenpå, men ikke indvendigt. En svær periode med stress og depression havde bragt mig helt ud af balance og langt væk fra mig selv. Hverken mit parforhold eller min familie trivedes og jeg kunne til sidst slet ikke mærke mig selv.

Undervejs på min rejse ud af stress og depression, mødte jeg disse 3 dejlige damer. Måske du kender dem?

Frøken Pleaser – Miss Præstation –  Lady Perfektionist

Frøken Pleaser

En meget sympatisk og elskelig dame. Hun er den del af mig, som rigtig gerne vil have at alle har det godt, og at ingen føler sig udenfor eller overset. Det er jo en god egenskab at have, men desværre betød det, at min indre Frøken Pleaser ofte nærmest slog knuder på mig selv for at gøre alle tilfredse. Nogle gange endda i et misforstået hensyn, som ingen havde bedt om (eller lagde mærke til). Midt i al den people pleasing, glemte jeg mig selv…

Miss Præstation

Miss Præstation er en rigtig dygtig dame. Det er denne side af mig, som har sin faglighed i orden og styr på mine ting. Det er der jo ikke noget i vejen med, men min indre Miss Præstation kom altså på glatis, når jeg ikke følte, at jeg var god nok, selvom der ikke var noget at sætte en finger på! I stedet for at stole på at det var godt nok, begyndte jeg at overpræstere og gøre mere end der blev forventet af mig. Ofte var der jo ingen, der hverken opdagede eller anerkendte denne overpræstation, så den var slet ikke god for nogen, og den tog næsten al min energi.

Lady Perfekt

Miss Præstation er slyngveninde med Miss Perfekt. Jeg gik op i detaljer og at tingene så godt ud. Hvis du gav mig en opgave, så kunne du være sikker på at den var veludført og der var taget højde for alle ting.

Men jeg var aldrig tilfreds med mig selv. Heller ikke med andre.

Jeg havde vanskeligt ved at gøre en opgave færdig, fordi den “ikke var helt perfekt”, og jeg bliver træt bare ved at tænke på, hvor meget energi jeg brugte på det.

Jeg opdagede, at der var 3 trin til at få de 3 P’er i balance

Det er det, jeg hjælper andre kvinder med i dag! Gennemgående for de 3 damer er nemlig, at de lever meget i deres hoved. De gør det, der forventes af dem, eller det de tror at der forventes af dem. Det går der utrolig meget energi til.

 

Jeg hjælper mine kunder med at komme ned i kroppen, så de igen kan mærke sig selv, og nå at reagere på stress og ubalancer i tide.

Blive bevidst om sit mønster

Lytte til kroppen

Bruge åndedrættet bevidst

Ét bevidst åndedræt kan være nok til re-connecte til kroppen, så du kan mærke om du er på rette vej, eller ude på et sidespor.

Jeg viser dig veje til at lytte til dig selv, til dit hjerte og din mavefornemmelse.

Det jeg arbejde med er:

  • Triyoga
  • Selvkærlighed
  • Selvindsigt
  • At lytte til kroppen og komme fra hoved til krop
  • At bruge åndedrættet (og at blive opmærksom på åndedrættet)
  • Nærvær/mindfulness

 

Yoga er meget mere, end fysiske stillinger. Det er en måde, at forholde sig til livet på og de udfordringer eller ups and downs, som livet er. Det vil jeg gerne vise dig, så du kan bruge det i din dagligdag, til at opnå balance.

Du kan nemlig sagtens tåle, at have travlt, eller være presset i en periode! Vi skal bare sørge for at skabe en modvægt til dette, ved at geare ned og give os selv ro og tid til restitution bagefter. Det er en udfordring, sådan som de flestes liv ser ud idag. Det vil jeg gerne lære dig.

 

Følg med her på siden for at få løbende redskaber og tilgange til at leve et liv i ro & balance uden stress og kronisk dårlig samvittighed.

Kærligst

Camilla

Samarbejder med: