fbpx
Camilla Qwist Coach

Når jeg kigger tilbage, så har jeg altid været den pæne pige. Altid forsøgt at tage hensyn til andre, så ingen blev kede af det. Derved har jeg også ofte tilsidesat min egen mening og mine egne behov. 

Jeg har hele min ungdom følt at jeg ikke var god nok som jeg var, og fundet forskellige måder at kompensere for denne følelse på (ofte ubevidst, men man er så klog i når man kigger bagud).

Jeg forsøgte at gøre alt perfekt – så ingen kunne komme og klandre mig for noget. Men ingen er perfekte og mine indre krav voksede og voksede, indtil det hele gik galt både i mit privatliv og arbejdsliv. Når jeg så oplevede at jeg fejlede, så følte jeg at jeg var verdens dårligste menneske. Verdens dårligste mor. Verdens dårligste kæreste. 

Det var så altoverskyggende. 

For lige i halen på at ville være ‘perfekt’ – var over-præstationen, pleaser tendensen, i et forsøg på at kamuflere at jeg følte mig god nok. 

Det betød at jeg slog knuder på mig selv, og at jeg var i en konstant tilstand af utilfredshed med mig selv. Jeg var ulykkelig. 

Denne indre sammensurium kombineret med et presset liv med små børn, hus byggeri, et krævende job, et aktivt fritidsliv førte til stress i alvorlig grad – kombineret med en depression.

 

Det var hårdt for mig, mine børn og mit parforhold. Alle var i mistrivsel. 

Jeg ønsker ikke for nogen mennesker at opleve hvordan det er.  

Desværre genkender jeg mange af mine egne mønstre hos rigtig mange kvinder. Vi prøver på at få enderne til at hænge sammen, og det sker ved at tilsidesætte os selv. 

Derfor er min mission at hjælpe kvinder, som dig, med at leve et liv uden stress og med mere glæde og overskud. Hjælpe med at fjerne den indre uoverskuelige standarder for hvordan vi skal være her i verden.

Jeg er eksemplet på at det kan lade sig gøre at slippe din indre kritiker, din indre perfektionist og slutte fred med dig selv. Finde dine sunde værdier frem og skabe et liv hvor du passer på dig selv, så du bedre kan passe på dem du holder af.

Du behøver ikke nøjes med leverpostej og et liv der bare er ‘ok”. 

Det er muligt at finde ind til, hvad du selv gerne vil og som føles rigtigt og godt for dig. 

Mit navn er Camilla og jeg hjælper kvinder med at få mere glæde og overskud i hverdagen.

 

2 + 11 =

Min faglige baggrund:

 

Uddannet Lifecoach hos Manning Inspire, 2016

Uddannet Fysioterapeut, 2007

Uddannet Triyoga teacher Basic & Level 1, 2006

Intensiv Week: Mindful Self Compassion, 2014