fbpx

Lidt om mig

Når jeg kigger tilbage, så har jeg altid været den pæne pige. Altid forsøgt at tage hensyn til andre, så ingen blev kede af det. Derved har jeg ofte tilsidesat min egen mening eller mine egne behov. 

Jeg har hele min ungdom ofte følt at jeg ikke var god nok som jeg var, og fundet forskellige måder at kompensere for denne følelse på (ofte ubevidste, men man er så klog i når man kigger bagud).

Jeg forsøgte at gøre alt perfekt – så ingen kunne komme og klandre mig for noget. Det galt både privatliv og arbejdsliv. Og når jeg så fejlede, så følte jeg at jeg var verdens dårligste menneske. 

Lige i halen på perfekt – var over præstationen, igen et forsøg på at kamuflere at jeg ikke var god nok. 

Og så denne her pleasende tendens, som handlede om at jeg ønskede alle var glade, også selvom det betød at jeg slog knuder på mig selv, og ofte var utilfreds eller ulykkelig. 

Denne sammensurium og et presset liv med små børn, husbyggeri, krævende job, aktivt fritidsliv førte til stress i alvorlig grad – kombineret med en depression. 

Det var hårdt for mig, mine børn og mit parforhold. Alle var i mistrivsel og ulykkelige. 

Det ønsker jeg ikke for nogen mennesker. 

Desværre ser jeg mange af mine egne mønstre hos rigtig mange kvinder, at vi prøver på at få enderne til at hænge sammen, og det sker ved at tilsidesætte os selv. 

Derfor hjælper jeg kvinder med at leve et liv uden stress og med mere glæde og overskud. For det er muligt, vi behøver ikke nøjes med leverpostej og ok. 

Det er muligt at finde ind til hvad vi selv gerne vil og som føles rigtigt og godt for os, så vi oplever mere glæde og overskud i hverdagen.

 

Min faglige baggrund:

 

Uddannet Lifecoach hos Manning Inspire, 2016

Uddannet Fysioterapeut, 2007

Uddannet Triyoga teacher Basic & Level 1, 2006

Intensiv Week: Mindful Self Compassion, 2014