fbpx

Jeg ved ikke hvordan du har det med fejl? Jeg laver aldrig fejl! Eller sådan ville jeg nok ønske det var. For jeg har virkelig været hård ved mig selv når jeg lavede fejl. Kunne gå det igennnem igen og igen i tankerne

Hvorfor sagde jeg xxxx

Hvorfor gjorde jeg xxx

Hvorfor gjorde jeg ikke xxx

Jeg burde også have vidst/tænkt xxx

 

Genkender du det? 

Det er ikke så fedt at fejle, når man så bagefter bliver sablet ned. Det gør ondt og går ud over troen på, at man er god nok. 

Derfor har jeg måttet lære en anden tilgang. En mere kærlig tilgang. Jeg har måttet øve mig i at tale lige så pænt til mig selv, som jeg gør til andre når de laver fejl. 

Der er dog en lille faldgrube, det er, at når vi er hårde ved os selv, og måske forventer at vi er fejlfrie, så er der en tendens til at vi også har ret høje forventninger til andre, og derved kan komme til at dømme dem også, og synes det er for dårligt at de laver fejl…. Så måske du skal være opmærksom på denne lille finte der kan snige sig ind, og mudre billedet af hvad du siger til andre når de laver fejl…

 

Du kan lytte til denne podcast, hvor jeg bla. kommer med et eksempel på hvordan du kan begynde at tale lidt mere kærligt til dig selv.