fbpx
minikursus om selvkritik

Få svaret på hvordan du lærer at sige din egen mening eller sige fra, uden at lade dig påvirke af hvad (du tror) andre vil sige om dig. 

Du får 4 enkle metoder til at blive mere ligeglad med hvad andre tænker om dig – uden at du bliver kold i måsen og fremstår egoistisk

sådan lærer du at blive ligeglad med hvad andre siger om dig

Mini kursus

  • Lær hvordan accept er 1. skridt til at blive ligeglad
  • Brug mavefornemmelsen til at stå stærkere
  • Giv din selvkritiske stemme kærlighed
  • Lær hvad der kan få dig til at tie
  • Bonus: Find dine skygger der holder dig tilbage

Du får et minikursus på 4 moduler med forskellige veje eller redskaber til at blive ligeglad med hvad andre tænker.

Du får ikke en HOW TO – plan som du blindt skal følge, men du får en TRY THIS menu, hvor du bliver nød til at prøve redskaber for at vide om de virker for dig.

 

 Pris: 0,- kr

 

Du siger samtidig ja tak til at  modtage mails med øvelser og refleksioner, tilbud på coaching, kurser, forløb og workshops. Du kan til enhver tid framelde dig igen. 
Camilla Qwist Coach

Mød mig

Jeg bliver så ked af det, når jeg ser skønne og dygtige kvinder være hårde mod sig selv. Kvinder der taler sig selv ned og ikke tror nok på at det er gode nok. 

Det er min passion at hjælpe dig til at tro på at du er god nok som du er, at du står stærkt i dig selv, at du finder din balance i hverdagen uden at slå knuder på dig selv. 

Her er hvad nogle af deltagerne på kurset har fået ud af det. 

De har alle ønsket at være anonyme, hvilket jeg har fuld forståelse for

Fint minikursus som åbner øjnene for ting, som jeg slås med, uden at jeg før har sat ord på det, og derfor heller ikke har arbejdet med

Anonym

Har gennemført Mini kurset

Det er et meget fint og overskueligt minikursus. Det er vigtigt, at arbejde med hele livet, så man husker at blive hjemme i sig selv. God reminder på det. Du forklarer det så fint i dine videoer.

Anonym

Har gennemført Mini kurset

Rart at blive konfronteret med de punkter, for så kan jeg handle på det, og gøre noget ved det.

Anonym

Har gennemført Mini kurset

Har hørt og læst om samme emne hos andre også, så har ikke tænkt så meget over redskaberne men alligevel har de hjulpet og ting jeg før troede jeg var ene om at føle, ser jeg nu at alle andre også kan havde det sådan

Anonym

Har gennemført Mini kurset

Accept at alle ikke skal kunne lide mig og omvendt. Jeg har tidligere været meget påvirket af dårlig stemning på jobbet og Jeg mente at jeg kunne fikse det, det var nok fordi at jeg ikke kendte dem godt nok tænkte jeg. Men nu i dag ved jeg at jeg ikke skal bruge tid på alle mine kollegaer, nogle af dem klikker jeg med at det giver mening at bruge energi på dem. Andre går jeg skævt på og derfor skal derfor ikke bruge energi på det. Og desuden omrokeres der ofte blandt kollegerne. Det er vigtigt at jeg ikke kommer i energi underskud ved at bruge energi på de forkerte. 🙂

Anonym

Har gennemført Mini kurset

Accept og selvkritik. Har haft rigtig svært ved og takle at der er folk der ikke kan lide mig. Jeg er alt for hård ved mig selv. Ville jeg bare behandle mig selv som jeg behandler andre. Hu ha jeg ville være god ved mig selv

Anonym

Har gennemført Mini kurset