fbpx

Individuelt 1:1 forløb

Har du gået længe og forsøgt at ændre noget, men ikke rigtig kommet i mål med det, men inderst inde ved du det vil være godt for dig. 

 

Hvis du kan mærke at det er på tide at du handler, og vælger dig selv til så er dette noget for dig. Dette er en beslutning om at sætte dig selv først. Gøre noget godt og vigtigt for dig selv. Handle på din fremtid, så du bliver rusket ud af den stilstand du befinder dig i lige nu. Og sikkert har været i alt for længe allerede

Start med at erkend at det aldrig er ‘bare lige’ at ændre en vane. Hvis din vane er at nedprioritere dig selv, skælde dig selv ud for ikke at være god nok, eller tilsidesætte dine egne behov indtil din krop begynder at sige fra så er det bestemt ikke ‘bare lige’ at ændre det. 

Tro mig.

Min personlige erfaring er at jeg har udviklet mig allermest når jeg er blevet støttet i processen. Holdt op på det når jeg blev udfordret eller mistede modet. 

Det som jeg byder ind med som din coach, er at lytte til din historie med nye ører. Stille dig spørgsmål og holde dig på sporet. Gå på opdagelse sammen med dig i dine vaner og mønstre, indtil du kan se dem fra flere sider. Se dig selv udefra med kærlige øjne og få øje på, hvad du har brug for. Hvilken retning, der er essentiel for dig at gå. 

Vi har alle mønstre, overbevisninger og til tider et lidt fastlåst mindset, som spænder ben for det liv vi ønsker at leve.

Et coaching forløb hjælper dig til at opnå det du gerne vil. Drømmer du om mere ro i dit liv, mindre stress, mere glæder eller noget helt andet, så hjælper jeg dig på vej.

Det er mit løfte til dig. 

 

Et forløb kan foregå ansigt til ansigt i Slagelse eller via Skype.

Face to Face koster 2100,- kr

1 session koster 900,- kr

  • Kan du mærke at dette er præcis hvad du har brug for, så skriv til mig med et par tidspunkter du har mulighed for at mødes, så vender jeg tilbage til dig indenfor 24 timer. 

 

  • Er du usikker på, om dette er det rigtige forløb for dig, så hold dig ikke tilbage med at skrive en besked til mig. Jeg vil gerne afse tid til at hjælpe dig med at afklare, om jeg er den rigtige coach for dig. Det er ganske gratis.