1:1 forløb – online

Kan du genkende dig selv i disse ord?

 

Utilfredshed med hverdagen eller livet: det er ikke altid at det er konkret til at starte med, men du sidder med en følelse af ikke at trives sådan som det er nu.

Pleasertendens: altså at du altid sætter andre mennesker før dig selv og så tilsidesætter dig og dine behov, hvilket gør at du ender udkørt og træt, måske også en smule bitter over at du altid er den det giver

Selvkritik: du slår dig selv i hovedet med alt muligt, du ikke gør godt nok. Taler ned eller dømmer dig selv mindre værd en andre.

Perfektionisme: det kan altig blive lidt bedre, du er aldrig helt tilfreds.

Overpræstation: du gør altid lidt mere end der forventes af, den underliggende og måske ubevidste årsag er, at så er der ingen der kan komme og sige du ikke gør det godt nok.

Manglende glæde og overskud: Du burde have det godt og du burde være glad, når du ser på dit liv udefra, det føles bare ikke rigtig godt, og du savner dengang du var glad og havde overskud.

Stress/hamsterhjul: du oplever følelsen af stress, fastlåsthed, kamp for at overlever præger din hverdag.

Sætte grænser/sige fra: Du har så svært ved at sige nej til det du ikke gider, og det gør at der ikke er plads til at sige ja til det du gider. Du har brug for at lære at sætte grænser både overfor andre men egentlig også overfor dig selv.

Alt det ovenstående hænger sammen med en følelese af ikke at være god nok, ikke være værdifuld med andre ord lavt selvværd.

Det vi arbejder med i et forløb er dine:

 

Mønstre

Mønstre er den måde du agere på i verden, altså hvorden du handler eller ikke handler.

Vaner

Vaner minder lidt om mønstre, men er de ting du gør hver dag. De kan enten være støttende eller spænde ben for dig.

Overbevisninger

Overbevisninger er det du tror på. Det er den måde du tror verden hænger sammen. Igen som vaner kan det væres støttende overbevisninger eller hæmmende overbevisninger.

Historier

Historier ligger tæt op af overbevisninger. Historie er det du tror om dig selv. At du er sådan en der altid eller aldrig xxx.

 

Vi har alle mønstre, vaner, overbevisninger og historier, som kan spænde ben for os. Det gør de fordi du selv (eller vi selv) tror det er sandheder. Det kan nemlig føles sådan for dig. Det er bare sjældent hele sandheden og ofte er der nuancer, som jeg hjælper dig til at se.

Derfor er det dine mønster, vaner, overbevisninger, historier vi arbejder med så de kan støtte dig henimod den hverdag og det liv du ønsker dig.

 

Allerede lige da sessionen var afsluttet følte jeg, at mit hoved var blevet lettere. En følelse jeg ikke har følt i mange måneder (og en følelse som faktisk har holdt ved siden). Det jeg tog med mig var, at jeg godt kan acceptere, at det ikke er nu, i morgen eller om to uger, at jeg får det godt mentalt igen. En følelse af accept, at acceptere at tingene er sådan lige nu. Første mål var/er, at få ro på mit nervesystem og jeg synes det var SÅ rigtigt set, at “mine lektier/opgaver” ikke var nogle som skulle kræve for meget af mig. 

Anonym

Forløbet ser sådan her ud:

 

Det er vigtigt for mig at forløbet tilpasses til lige præcis dig og det du står med som udfordrer dig.

1. session

Derfor startet jeg altid forløbet med at vi laver dit livshjul. Det er et status-redskab over hvordan din hverdag ser ud lige nu. Det giver både dig og mig et indblik i hvordan det er nu, hvor der er udfordringer og hvor det fungere godt.

 

Hvor langt er et forløb

Det er meget individuelt. Typisk er et forløb hos mig 6-12 sessioner.  Det er oftest sådan at vi mødes lidt oftere i starten med 1-2 ugers interval. Herefter går det 3-4 uger imellem sessionerne, hvor du får lidt længere tid til at arbejde med en opgave/øvelse. 

Afslutning

Forløbet afsluttes når du føler dig klar til at stå på egne ben og ikke behøver min sparring og støtte mere.  

Men det er ikke sådan at du tilmelder dig et forløb der kan foregå  i det uendelige. Vi kan altid aftale, at nu vil jeg fx. gerne tilmelde mig 6 sessioner og så  kan du derefter tage stilling til om du har behov for for flere sessioner. 

Du har adgang til min støtte og sparring mellem hver session:

Lukket facebook gruppe: Jeg opretter en gruppe kun til dig mig, hvor du kan dele dine refleksioner, aha oplevelser, udfordringer, spørgsmål hver dag og få min  sparring på dette.

Det betyder at du også har min støtte mellem hver session

(Hvis du ikke ønsker at bruge facebook kan det også foregå via mail)

 

Derudover er der en ekstra bonus:

Hver session optages på video, det betyder at du altid kan gå tilbage og gense hele sessionen eller dele af den, når/hvis du har brug for at få det genopfrisket.

 

Din investering i dig selv

Pris pr session: 949,- kr

Hver session varer 50-60 minutter og foregår online.

Mellem hver session får du en eller flere øvelser/opgaver du skal arbejde med.

Du kan også investere i et forløb på 6 sessioner

De fleste forløb strækker sig over nogle uger. Derfor kan du også investere i et forløb på 6 gange og spare 500,- kr samtidig.

 

Du kan investere i hele forløbet på 1 gang: 5094,- kr

Eller du kan betaler i 2 rater. Den 1. nu med det samme og den 2. om 30 dage.

Hver rate er på 2550,- kr.

Dette tilbud udløber pr. 31.01.23

skal vi aftale en tid for vores 1. samtale

Her kan du sende en besked om at du ønsker at starte et forløb. 

Vi kan aftale hvornår 1. samtale skal foregå. 

 

Her ser du et eksempel på hvordan øvelser mellem sessioner kan se ud. 

Det er meget forskellige om der er så mange som her eller færre. 

Det kommer helt an på dig, dine udfordringer og hvad du kan overskue. Der er intet der er mere rigtigt end andet. 

Sådan kan hjemmeøvelser se ud

Afklarende samtale

Sidder du tilbage med følelse nu, at det lyder som noget for dig, men du er i tvivl, så lad os tage en lille snak sammen.

Det tager 15-30 min. Her kan du fortælle hvad det er du går med og gerne vil øndre. Hvad det er der udfordrer dig og hvad din usikkerhed. Du kan stille alle de sprøgsmål du sidder med. Herefter kan du beslutte om det er get rigtige for dig.

Pernille

Jeg er blevet bedre til og er mere opmærksom på at egne grænser og sige dem højt.

Jeg har fået mere fokus på hvad jeg vil. På egne mål og kan hurtigere komme tilbage på sporet hvis jeg mister fokus.

Jeg har fået mere ro med at det at nå mine mål er en dynamisk proces som jeg må tilpasse fra tid til anden. Dette kan gøres uden at jeg behøver at give op på mine mål.

Jeg havde flere små og store aha-oplevelser. En af de større handlede om at jeg stadig havde en tendens til at sige ja til noget til trods for at min mavefornemmelse sagde nej.

Men også at det, at møde nye mennesker er noget jeg stadig har svært ved, fordi jeg ikke er god til small talk.

Jeg har tidligere haft et coaching forløb. Min største bekymring var om et nyt ville modarbejde det jeg allerede oplevede fungerede. Men forløbet hos Camilla var supplerede det gamle forløb ved at der jo blev arbejdet videre med der hvor jeg var da jeg havde den første samtale med Camilla.

Cathrine

Jeg er meget taknemmelig for at du har givet dig tid til at skrive en så lang og forklarende guide. 

 

Jeg har faktisk allerede i dag brugt nogle af dine fif og selvom det er svært føler jeg, at jeg tillader mig selv at slappe mere af når jeg er i andres selskab. Derudover prøver jeg at tænke meget over, at det ikke kun er mig som står for samtalen og at man er 2 som har et ansvar for at snakke.

Dette gør også at jeg føler mig mere rolig og ikke føler mig så anspændt. Din mail har helt klart hjulpet mig til, at prøve at acceptere mine tanker og vende dem til noget positivt. Mange tak for det. 

 

Jeg har downloadet dit online kursus. Tusind mange gange tak for din hjælp og mail. 

Nina

Er blevet klogere på hvor vigtigt det er at lytte til sig selv og har fundet ud af, at hvis ikke jeg lytter går det ud over ikke kun mig selv, men også mine nærmeste.

Henriette

Jeg har sovet rigtig godt i nat og har ikke været for tidlig vågen med bekymringer. Så det har været rigtig dejligt. Jeg var også rigtig rolig i tankerne resten af dagen efter vores session, mega skønt

Mathilde Strøbæk Hansen

HVILKE FORANDRINGER HAR DU FÅET:

En langt større selvtillid og tro på at mine tanker ikke bedrager mig, men rent faktisk er rigtige og gode. En større ro i hverdagen, hvor jeg tager mig tiden til mig selv og distancerer mig fra problemstillinger der ikke har noget med mig at gøre. Jeg har nemmere ved meditation og fordybelse i de ting jeg fortager mig.

Nina

Det overraskede mig, og gav mig en indsigt som jeg ikke har haft før. Camilla har givet mig nogle redskaber som hjælper mig, at være fair, både overfor mig selv, men også overfor andre tæt på mig. Jeg har lært hvorfor jeg nogle gange handler som jeg gør hvilket er super spændende.

Mathilde Strøbæk Hansen

Jeg har været enormt glad for (LIVS)hjulet – som har givet mig et indblik i min hverdag og hvor jeg står lige nu og hvad jeg gerne vil arbejde med. Forståelsen af at alting ikke altid behøver at være på en 10’er er en kæmpe øjenåbner og gør at jeg slapper meget mere af i status quo

error: Content is protected !!