fbpx

Find dine værdier – din GPS til et liv i balance

Du gør brug af dine værdier, når du træffer beslutninger – uanset om du er bevidst om dem eller ej. 

Jeg ser værdier som en slags indre GPS. De er dine retnings-givere i livet. 

Værdier ændrer sig hele livet igennem. De værdier du har som ung, er ikke de samme som, når du får børn, og de justeres igen efterhånden som du bliver ældre. Generelt medfører store hændelser i livet, at værdierne ændrer sig eller ændrer rækkefølge. De har nemlig også indflydelse på din tilfredshed og trivsel. 

Er du et sted i livet, hvor det ikke helt føles som det skal? Som om noget skurre lidt? Måske er der gået for meget leverpostej i din hverdag, som giver dig en stilstand af mellemtilfredshed, med for lidt glæde og nydelse?

 

Vil du gerne have mere ud af livet?

 

Så lad mig guide dig gennem en process, hvor du får helt styr på dine værdier og hjælp til, hvordan du kan leve efter dem. Ved at blive bevidst om dine værdier, og tage ansvar for at de får lov til at fylde i dit liv, vil du begynde at møde verden fra et andet sted. Det skaber ringe i vandet og giver dig oplevelsen af mere lykke, mere overskud og et positivt syn  på livet. 

 

 

Værdiafklaringsforløb

 

Det tager 3 timer at komme gennem en process, hvor du bliver bevidst om hvad dine værdier har været ind til nu, og hvilke konsekvenser det har medført i dit liv.

Dernæst finder du frem til hvilke værdier, du gerne vil have i fremtiden.

Der laves en plan for, hvordan du kan leve efter dine værdier, så du har konkrete tiltag der passer til dit liv.

Pris: 1995- kr

 

 

Er du klar til , så skriv til mig her, så finder vi en tid.

Jeg svarer indenfor 24 timer.