fbpx

Du behøver ikke gøre det alene…

Jeg har ofte selv tænkt, at jeg godt kunne finde ud af at lave forandringer på egen hånd, men har igen og igen fundet ud af, at jeg rykker mig mest, når jeg har en til at hjælpe mig. Så måske det også er det du skal, tilvælge hjælp og ikke tro du skal klare det hele selv. 

 

Den hjælp jeg tilbyder er den coachende tilgang. Det betyder, at jeg tager udgangspunkt i den forandring du ønsker at skabe. Jeg stiller spørgsmål og viser dig nye vinkler i forhold til din udfordring, så du bliver i stand til at gøre det, der skal til for at skabe forandring.

Jeg er den der holder fast, dykker lidt dybere, støtter og opmundrer dig under din process

Kan du genkende dig selv i et eller flere af følgende udsagn:

  • Jeg føler jeg kæmper for at få hverdagen til at hænge sammen, men er aldrig tilfreds.
  • Jeg er ikke den mor jeg gerne vil være og ender alt for ofte i at snerre eller skælde ud, eller sige “lige om lidt”. Selvom det jeg drømmer om at være er en nærværende, omsorgsfuld og kærlig mor
  • Jeg vrisser af min partner, når han siger noget til mig, også selvom jeg inderst inde godt ved han prøver at hjælpe mig, men ALT føles bare som et krav, jeg ikke kan leve op til.
  • Jeg knokler på arbejde og føler mig ofte udnyttet, og ikke værdsat
  • Jeg ser ikke mine veninder nok, for jeg orker det ofte ikke, når i har lavet en aftale.
  • Jeg ville ønske jeg var lidt mere glad.
  • Jeg er træt og føler mig altid bagud.
  • Jeg har en indre stemme, der kritisere og dømmer mig. Jeg føler aldrig jeg gør det godt nok.

Så er du ikke alene. Desværre kan man sige, er der mange der oplever det samme. At hverdagen føles tung og presset. Du har måske forsøgt med forskellige tiltag: lavet lister, forsøgt at meditere, sige pyt, læst et hav ef selvhjæpsbøger, men føler ikke de har hjulpet. Måske tværtimod.

Genkender  du også disse sider af dig selv eller høre andre beskrive dig som perfektionisten, altid gør mere end du skal (præstation), gerne vil have alle andre kan lide dig eller gøre andre glade hele tiden (pleasersiden).

Er du hende, der altid sætter andre før dig selv, og godt ved det ikke er sundt for dig, men ikke ved hvad du gør i stedet for. Har du mand, børn, hus og et okay job, hvor det udadtil ser rigtig fint ud, men indeni i dig føles det ikke sådan.

Du er ikke alene, selvom det måske føles sådan.

Jeg kan og vil gerne hjælpe dig ud af denne tilstand. Jeg kalder det, at finde tilbage til sig selv. Finde tilbage til det der er vigtigt for dig, det der gør dig glad, og det der føles rigtigt for dig. Samt genfinde troen på , at du er helt okay, som du er.

 

Face to face

3 sessioner af 60 minutter

2100,- kr

Skype

3 sessioner af 60 minutter

1800,- kr

Book tid

Skriv til mig, så finder vi sammen en tid der passer os begge.

Der er mulighed for både, formiddag, eftermiddag, aften eller weekend.

2 + 5 =

Jeg er tidligere kollega med Camilla gennem nogle år, og hun fornår at skabe en helt utrolig åben, afslappet og tillidsfuld kontakt til de klienter hun har. Hun er meget dygtig til hjælpe mennesker videre på deres vej gennem livet med Coaching, med hvad der end måtte skulle til for den enkelte. 
Ud over kompetencerne som Coach kan Camilla også undervise i Yoga. Hun har en meget rolig og afslappende stemme under instruktionerne, og hun formår at hjælpe enhver med de forskellige stillinger og finde alternativer, hvis man ikke kan udføre den stilling vi er i gang, med grundet diverse skavanker eksempelvis.
Ydermere er Camilla uddannet fysioterapeut, hvilket gør, at hun har et utrolig godt kendskab til kroppen bag det ydre, som gør at man ved at ydermere føler sig i trygge hænder.
Jeg kan på det varmeste anbefale Camilla ift. hendes Coaching forløb og ikke mindst ift. at deltage på hendes Yoga hold.
Margit Keinicke

Fysioterapuet

Efter en længere presset periode med tryk på familielivet med børn, forandringer og travlhed på jobbet samt høje forventninger til mig selv, hjalp Camilla mig med at komme fornuftigt ned i gear igen. 
Camilla hjalp mig med at finde ud af, hvad der er vigtigt for mig i mit liv.
At øve mig i at lytte til min egen mavefornemmelse.
Den havde jeg pga travlhed, ikke haft tid til at lytte til og respektere.
Camilla er et meget behageligt, tillidsfuldt og nærværende menneske samt en rigtig dygtig coach.
/Rikke. 
Rikke