fbpx

Fra udkørt til indre ro og overskud.

3 timers Triyoga workshop – basic, som får dig ned i gear, ned i kroppen og du vil opleve mere energi og overskud, når du går derfra.

kvinde med hænder i salutation

Drømmer du om en pause fra hverdagen? Et lille åndehul, hvor du bare kan være dig selv  – bare nogle timer. Hvor du får mulighed for at lade dig selv op, så du igen kan være den mor og kæreste/hustru, du gerne vil være.

Har du dage eller perioder, hvor du drømmer dig væk fra det hele. Hvor du bare ønsker at være alene på en øde ø.

Det kan være lidt drastisk, selvom det er et signal om, at der er behov for “mig tid”. Men du behøver ikke en øde ø, for at kunne være dig selv. En workshop, som denne, kan give dig det åndehul, du drømmer om.

Så har du lyst til og brug for lidt alene tid, og gøre noget for dig selv, så har du her muligheden.

3 timer med fokus på ro i kroppen og ro i tankerne. Skulderne der falder ned på plads. En følelse af lethed og et smil på læberne, er hvad der er i sigte. Lyder det ikke skønt?

Min egen allerførste oplevelse med Triyoga var, at min krop bare havde lyst til at lave disse bevægelser igen. Jeg havde fundet noget “der talte til mig” på et sprog jeg ikke var vandt til. Men det føltes bare godt.

Det har fulgt mig siden. For mig er Triyoga modstykket til den hektiske hverdag rigtig mange lever i. Det bliver et sted, hvor roen findes. Både i kroppen og i sindet. Et sted hvor der er stilhed, og “væren” ikke “gøren”. Dit åndedræt bliver dybere og roligere, dit nervesystem beroliges, og din krop bevæges på en rolig måde. Altså ro, ro og ro. Nogen kalder det et helle, hvor de kan blive ladt op, og gøre sig klar til at klare hverdagen igen, med fornyet ro og energi.

Det bedste er, at hvis du vil, så “virker” det ikke kun i yogalokalet, men du kan tage det du lære til yoga med ud i hverdagen, og stille og roligt integrere den ro og tilgang i dit liv.

 

Triyoga arbejder med “hele dig”. Dvs. din fysiske krop bliver stærkere og mere smidig. Når din krop er stærk og smidig, så fungere den bedre, og derved fungere du bedre. En velfungerende krop kan mindske smerter og forbedre din søvn.

Der arbejdes bevidst med dit åndedræt. Er du stresset, udkørt, så er din vejrtrækning påvirket negativt. Hvis du samtidig ikke sove nok og godt, spiser en nærende kost, ryger, tager medicin, har smerter, så er de endnu flere faktorer der påvirker dit åndedræt i negativ retning. Og når åndedrættet ikke fungere, så fungere  kroppen og sindet heller ikke. ihvertfald ikke så godt som den kunne.

Dyb og rolig vejrtrækning er stress reducerende, med øjeblikkelig virkning.

Triyoga arbejde også på et dybere plan, mere mentalt, hvor vi fysisk løsner op i kroppen og gør den mere smidig, sker det samme i dit sind og i din tankegang. Når vi under yoga oplever roen og stilheden, så giver det plads til at vi kan se os selv og vores liv på en anden måde end i en hektisk hverdag. Så bliver det muligt for os at se hvor der måske er behov for justeringer for, at vi ikke skal leve et så stresset liv.

….

3 timers åndehul fra din hverdag. Hvor du giver dig selv en (måske tiltrængt) pause. Hvor du kun skal fokusere på dig selv og ikke servicere mand eller børn eller udføre huslige pligter.

Jeg guider dig igennem det hele, så du får mulighed for “bare at være til stede”.

Du vil komme fra hoved til krop, så tanker og bekymringer får et frikvarter, og du guides til at trække vejret dybt og roligt. Din krop bevæges blidt og bølgende gennem yoga øvelserne.

Workshoppen afsluttes med yoga nidra (afspænding) og meditation.

Du vil gå her fra med en følelse af lethed i krop og sind.

 

 

5 fordele ved at deltage i yoga workshop

 1. du oplever ro i krop og sind (som er en god balance til en hektisk og stresset hverdag)
 2. du får en stærkere og mere smidig krop (det giver en bedre kropsholdning, kan medvirke til færre smerter, kan medvirke til bedre søvn)
 3. du arbejder bevidst med dit åndedræt, herunder beroliges dit nervesystem
 4. du bliver bedre til at lytte til din krops signaler og behov, som er et super redskab i hverdagen til at håndtere stressede situationer
 5. din evne til at være nærværende styrkes, det påvirker din koncentration og opmærksomhed

Q & A

Kan jeg være med selvom jeg aldrig har prøvet yoga før?

Ja alle kan være med, uanset forudsætninger. Jeg guider verbalt, og viser samtidig øvelserne. Der er ingen forventninger om at du skal kunne det på forhånd.

Hvad nu hvis jeg har en skade/skavank i min skulder/hånd/nakke/ryg/knæ/andet?

Så tilpasser jeg øvelserne til dig, Sammen forsøger vi med alternativer, så du alligevel kan være med til øvelsen. Nogle gange få du et hetl andet alternativ , og enkelte gange, så er der en bestemt øvelser, man bare må springe over. Det er helt okay, og ødelægger ikke noget for dig.

Hvad hvis jeg er megastiv i kroppen, skal man ikke være smidig for at kunne lave yoga?

ja så vil jeg bare sige at det er supervigtigt for dig at lave yoga, så du kan få arbejdet med din smidighed/stivhed. Der er ingen der forventer du er smidig, det er bla det der arbejdes med, og der er klodser, tæpper mv . som bruges til at støtte dig, der hvor du evt er udordret.

Skal jeg have noget specielt udstyr?

Nej det behøver du ikke. Det er en god ide, at have noget tøj på du kan bevæge dig i og som ikke strammer. Det kan være rart med et par sokker og en varm trøje til afslutningen, da de fleste bliver lidt kolde når de skal ligge eller sidde stille til sidst. Der findes underlag, tæpper og klodser, men du må gerne medbringe dit eget, hvis du har det. Føler du behov for en pude til nakken eller at sidde på , så medbring gerne dette.

3 timer, det lyder som lang tid, hvad nu hvis jeg ikke kan holde til det?

Det tænkte jeg også første gang jeg skulle deltage i en worshop. Men det fine (synes jeg) ved yoga er, at du hele tiden skal lytte til kroppen, hvilket jeg guider til, og har du brug for pauser undervejs, så holder du dette. Du kan sagtens få stemningen/læring med selvom du en periose hviler liggende eller sidder og kigger på. Det er helt ok. Der er også en pause undervejs. Det er hos mig altid tilladt at holde ekstra pauser undervejs.

 

Kan varmt anbefales  Jeg har lige været til yoga hos Camilla for anden gang. Det giver ro i krop og sind, bedre søvn og efter første lektion oplevede jeg ingen smerter i min ryg da jeg vågnede om morgen, hvilket jeg normalt har.
Nu vil jeg glæde mig til en god nats søvn 😊🙏

Pia Bacher

yogaudøver og fysioterapeut

Som triyogaudøver igennem mange år er det den bedste motionsform for mig, da den både giver indre ro med mindre stress og påvirker led og muskler med smidighed, god bevægelighed og lethed i kroppen som gevinst.

Trine

yogaydøver

Jeg elsker at gå til yoga hos Camilla.
Det er et skønt pusterum fra mit travle hverdagsliv med mand, børn, arbejde og hus.
Det er det, fordi Camilla indbyder til en rigtig dejlig ro.
Vi kommer, i et roligt tempo, gennem mange gode og effektive yogaøvelser som er godt for krop og sjæl.
Når jeg går reglmæssigt at yoga har min nakke, ryg og hofter det rigtig godt.
Rikke

yogaudøver

Din investering er 499,-

Der er kun plads til 16, og det er først til mølle, så haps din plads med det samme.

 

For den investering får du:

3 timers yogaundervisning, som indeholder introduktion til åndedrætsteknikker, yogaøvelser, yoga nidra (afspænding) og meditation.

Der vil være en mindre pause, hvor der serveres lidt frugt og te.

Derudover vil der være 3 bonusser til de hurtige. Se nedenfor.

Desværre så er workshoppen afsluttet for denne gang.

Men du kan skrive dig på venteliste til næste gang jeg afholder workshop.

↓↓↓↓

Navn:
E-mail:

bonus 1

 

Video der guider dig igennem åndedrætsteknikken Sun Moon Breath

Med denne teknik kan du opnå følgende 

 • øge din lungekapacitet
 • rense blodet vha større indtag af oxygen
 • kan lindre bihulebetændelse, hovedpine, kvalme og andre ubalancer
 • styrke dit nervesystem
 • berolige dit sind
 • skabe balance imellem de mandlige (rationelle ) og feminine( intuitive) energier. Hvilket medfører optimal fysisk og mental sundhed til krop og sind.
 • harmonisere din energi
 • Berolige hjernens bølger.

bonus 2

Videosekvens af 3 yoga øvelser du kan lave hjemme på stuegulvet

Det eneste du skal bruge er et underlag, og lysten til at prøve.

bonus 3

Lydfil: guidet yoga nidra (afspænding)

Helt enkel afspænding, som kan benyttes efter yoga serien eller på ethvert tidspunkt hvor du kunne have brug for at lægge dig 5-10 min og få ro i krop og sind.

Du skal bare lytte og slappe af imens.

Forventninger til dig

 • tillade dig selv ikke at kunne det hele
 • tillade dig selv at bliver frustreret måske forvirret over at du både skal fokusere på åndedrættet og øvelserne
 • har du skavanker/skader, forventer jeg en åbenhed for at prøve tingene af, at vi sammen forsøger os frem, for at se hvad der kan virke for dig.
 • være forberedt på at dine muskler kan blive lidt ømme, da du måske bevæger og strækker dem på en måde du ikke er vandt til. (denne ømhed kan faktisk vare nogle dage

 

lidt om mig

Jeg hedder Camilla og har undervist i Triyoga siden 2006. 

 

Jeg har Basic og level 1 indenfor Triyoga.

Basic er basisdelen eller det grundlæggende. Der hvor du lære det basale, hvor der arbejdes med udførelse, teknikker, begynde at løsne din krop og den grundlæggende viden.

Level 1 er næste trin, som bygger ovenpå det man har lært i basic. Så det er lidt mere avancerede stillinger/bevægelser, og det forudsættes, at man har en grundviden på plads. 

Der findes 7 levels ialt. 

Er også uddannet fysioterapuet, og har arbejdet med genoptræning og rehabilitering siden 2007.  Jeg har deltaget på mange yoga og mindfulness workshop og kurser. Alt dette inddrages i min undervisning.

Har en coachuddannelse fra Manning Inspire, Støtter kvinder til et liv med mindre stress.