fbpx

1:1 coaching samtaler

Hvem er det for

 

Det er for dig der mærker en ubalance i dit liv og “noget” der ikke fungerer.

Det kan være du drømmer om:

mere ro i din hverdag

at være mere selvkærlig

at være mere glad

at føle du er god nok som du er

at slippe perfektionismen

at slippe overpræstationsgenet. 

at få højere selvværd.

Hvad er coaching samtaler?

Det er en samtale der tager udgangspunkt i din situation og det du gerne vil arbejde med. 

Vi starter med at lave et livshjul sammen, som giver et indblik i dit liv. Derudover foregår det ved at jeg lytter, stiller spørgsmål og ind imellem kommer med reskaber/værktøjer der kan hjælpe dig. 

Hvorfor coaching samtaler?

Coaching samtaler er en fantastisk metode til at finde hjem til dig selv. Så du kan være den person du inderst inde føler du er, men som ikke altid kommer til udtryk i din hverdag. Idag har vi mange roller som vi kan (og nogle gange føler vi skal) udfylde, det kan føles som et kæmpe pres og gøre at vi glemmer lidt hvem vi selv er.

Hvordan foregår det?

Det kan foregår ansigt til ansigt i mit lokale i Slagelse eller som en walk and talk hvor vi kan snakke mens vi går. Det kan også foregå online, bla. skype, messenger, zoom.

Opstart: Du kan booke en tid online. Eller du kan skrive til mig, hvis du gerne vil have en afklaring inden vi evt. opstarter et forløb.

Hvor mange sessioner: Alt efter hvad du vælger at arbejde med kan du forvente forløbet varer 3-10 sessioner. Der går 1-2 uger mellem hver session.

Afbud: Det kan ske online 24 timer før aftalens start. Ved sygdom send en sms inden kl. 7.00. Ellers erstattes samtaletid ikke og der betales fuld pris.

Pris: 850,- kr pr session (60 minutter) Betales når du booker din tid.

Du booker din tid her

Du kan selv vælge om forløbet skal foregå ansigt til ansigt (i mit lokale eller walk and talk), online eller en blanding af de 2.

Du kan skrive til mig her

Har du spørgsmål eller vil du gerne have en kort afklarende samtale inden vi evt opstarter forløb, så skriv til mig her.

Det foregår via sikker mail, derfor vil du blive bedt om at oprette dig, og får en kode du skal gemme, som du skal bruge til at logge ind og læse din mail med. 

(GBDR regler)