fbpx
Camilla Qwist Coach

Hvem er det for

 

Det er for dig der mærker en ubalance i dit liv og “noget” der ikke fungerer.

 

Det kan være du drømmer om:

♥ mere ro i din hverdag

♥ at være mere selvkærlig

 

♥ at være mere glad

♥ at føle du er god nok som du er

 

♥ at slippe perfektionismen

♥ at få mere energi og overskud

 

♥ at arbejde med dit selvværd.

♥ at stoppe de selvkritiske tanker

 

Hvad er coaching samtaler?

Det er en samtale der tager udgangspunkt i din situation og det du gerne vil arbejde med. 

Vi starter med at lave et livshjul sammen, som giver et indblik i dit liv. Derudover foregår det ved at jeg lytter, stiller spørgsmål og ind imellem kommer med reskaber/værktøjer der kan hjælpe dig. 

Hvorfor coaching samtaler?

Coaching samtaler er en fantastisk metode til at finde hjem til dig selv. Så du kan være den person du inderst inde føler du er, men som ikke altid kommer til udtryk i din hverdag. Idag har vi mange roller som vi kan (og nogle gange føler vi skal) udfylde, det kan føles som et kæmpe pres og gøre at vi glemmer lidt hvem vi selv er.

Hvordan foregår det?

Det foregår online via Zoom.

Der er mulighed for walk and talk hvor vi kan snakke mens vi går.  (I Slagelse)

Opstart: Du  skriver til mig for at aftale en tid. Har du brug for en afklarende samtale inden opstart er der også mulighed for det. 

Hvor mange sessioner: Alt efter hvad du vælger at arbejde med kan du forvente forløbet varer 3-10 sessioner. Der går 1-2 uger mellem hver session.

Afbud: Det kan ske online 24 timer før aftalens start. Ved sygdom send en sms inden kl. 7.00. Ellers erstattes samtaletid ikke og der betales fuld pris.

Pris: 849,- kr pr session (60 minutter) Betales inden session via faktura. 

12 + 7 =

Jeg har sovet rigtig godt i nat og har ikke været for tidlig vågen med bekymringer. Så det har været rigtig dejligt. Jeg var også rigtig rolig i tankerne resten af dagen efter vores session, mega skønt

Henriette

Jeg vil helt klart anbefale det til andre. Specielt fordi det ikke altid er nødvendigt med lange forløb, men nogle gange kan der være brug for en enkelt eller 3 sessioner, hvor der lige kommer styr på tankerne og der kommer et skub tilbage på skinnerne i den rigtige retning. Det er du bare helt fantastisk til. De refleksioner du kommer med er korte og præcise og lige til at implementere i min hverdag.

Matilde Strøbæk Hansen

Det har været virkelig godt, Camilla har en god følelse med én og er god og hurtig til at spore sig ind på, hvilken person man er. Utrolig vigtig egenskab at have, når man arbejder med mennesker.

Ida

Det overraskede mig, og gav mig en indsigt som jeg ikke har haft før. Camilla har givet mig nogle redskaber som hjælper mig, at være fair, både overfor mig selv, men også overfor andre tæt på mig. Jeg har lært hvorfor jeg nogle gange handler som jeg gør hvilket er super spændende.

Nina