fbpx
Camilla Qwist Coach

Hej Mit navn er Camilla – Velkommen til

 

Jeg er introvert  online coach

 

Jeg hjælper dig med at leve med selvomsorg, så du slipper for stress, selvkritik og udkørthed. 

 

Jeg giver dig redskaberne til:

  • at stå stærkere som dig selv
  • at kende dine egne behov og værdier
  • at sige fra og sætte dine grænser
  • at leve med selvomsorg fremfor selvkritik

Det betyder at du (bla. ) bliver i stand til:

  • at prioritere tid til dig selv
  • at sge nej til aftaler og opgaver du faktisk ikke gider
  • at sige fra overfor fx. en kollega eller svigermor uden dårlig samvittighed
  • at tale pænere til dig selv. 

Hvad er coaching samtaler?

Det er en samtale der tager udgangspunkt i din situation og det du gerne vil arbejde med. 

Vi starter med at lave et livshjul sammen, som giver et indblik i dit liv. Derudover foregår det ved at jeg lytter, stiller spørgsmål og ind imellem kommer med reskaber/værktøjer der kan hjælpe dig. 

Hvorfor coaching samtaler?

Coaching samtaler er en fantastisk metode til at finde hjem til dig selv. Så du kan være den person du inderst inde føler du er, men som ikke altid kommer til udtryk i din hverdag. Idag har vi mange roller som vi kan (og nogle gange føler vi skal) udfylde, det kan føles som et kæmpe pres og gøre at vi glemmer lidt hvem vi selv er.

Hvordan foregår det?

Det foregår online via Zoom.

Opstart: Du  skriver til mig for at aftale en tid. Har du brug for en afklarende samtale inden opstart er der også mulighed for det.

Hvor mange sessioner: Alt efter hvad du vælger at arbejde med kan du forvente forløbet varer 3-10 sessioner. Der går 1-2 uger mellem hver session.

Afbud: Det kan ske pr. sms/mail 24 timer før aftalens start. Ved sygdom send en sms inden kl. 7.00. Ellers erstattes samtaletid ikke og der betales fuld pris.

Pris: 849,- kr pr session (60 minutter) Betales inden session via faktura.

Forløb: 

3 sessioner: Spar 10% – 2.292,- kr

6 sessioner: Spar 15 % – 4329,- kr

15 + 8 =

Jeg er blevet bedre til og er mere opmærksom på at egne grænser og sige dem højt.

Jeg har fået mere fokus på hvad jeg vil. På egne mål og kan hurtigere komme tilbage på sporet hvis jeg mister fokus.

Jeg har fået mere ro med at det at nå mine mål er en dynamisk proces som jeg må tilpasse fra tid til anden. Dette kan gøres uden at jeg behøver at give op på mine mål.

Jeg havde flere små og store aha-oplevelser. En af de større handlede om at jeg stadig havde en tendens til at sige ja til noget til trods for at min mavefornemmelse sagde nej.

Men også at det, at møde nye mennesker er noget jeg stadig har svært ved, fordi jeg ikke er god til small talk.

Jeg har tidligere haft et coaching forløb. Min største bekymring var om et nyt ville modarbejde det jeg allerede oplevede fungerede. Men forløbet hos Camilla var supplerede det gamle forløb ved at der jo blev arbejdet videre med der hvor jeg var da jeg havde den første samtale med Camilla.

Til hvem ville du anbefale coachingsamtaler 

Generelt til alle der lever et liv med lidt for meget fart og lidt for meget støj. Som et redskab der skal bruges jævnligt. Om ikke andet bare for at blive opmærksom på og få fokus på egen trivsel og velvære. Psyken og det mentale skal plejes nøjagtig som kroppen, bilen og huset skal.

 

Coaching har jeg selv oplevet som et godt redskab til også at komme videre efter at være blevet stress ramt.

Jeg oplevede Camilla som meget lydhør over for det jeg sagde. Hun greb de bolde jeg sendte ud og spillede dem tilbage til mig. Hun fik sat ord på nogle af mine tanker og følelser som jeg har taget med mig.

Pernille Reitz

Socialrådgiver

Jeg har sovet rigtig godt i nat og har ikke været for tidlig vågen med bekymringer. Så det har været rigtig dejligt. Jeg var også rigtig rolig i tankerne resten af dagen efter vores session, mega skønt

Henriette

Jeg vil helt klart anbefale det til andre. Specielt fordi det ikke altid er nødvendigt med lange forløb, men nogle gange kan der være brug for en enkelt eller 3 sessioner, hvor der lige kommer styr på tankerne og der kommer et skub tilbage på skinnerne i den rigtige retning. Det er du bare helt fantastisk til. De refleksioner du kommer med er korte og præcise og lige til at implementere i min hverdag.

Matilde Strøbæk Hansen

Det har været virkelig godt, Camilla har en god følelse med én og er god og hurtig til at spore sig ind på, hvilken person man er. Utrolig vigtig egenskab at have, når man arbejder med mennesker.

Ida

Det overraskede mig, og gav mig en indsigt som jeg ikke har haft før. Camilla har givet mig nogle redskaber som hjælper mig, at være fair, både overfor mig selv, men også overfor andre tæt på mig. Jeg har lært hvorfor jeg nogle gange handler som jeg gør hvilket er super spændende.

Nina